DAILY FRESH DEJIMA SUSHI

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 297 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Daily Fresh DeJiMa Sushi. Meer weten? Ontdek meer

27 nov 2022 om 12:39 Heerlijk zoals altijd. Topkwaliteit sashimi. Langere bezorgtijd op zaterdag is logisch. Was iets later dan vooraf aangegeven. Vriendelijke bezorger.
26 nov 2022 om 8:48 Heerlijk eten alleen duurt het echt een uur voor ze er zijn dat is wel wat minder maar het eten is het wachten waard.
23 nov 2022 om 21:36 We found this place really good out of different attempts with other Sushi places. Delivery on time, quantity and quality were perfect. We order a Family Box for 2 adults and 2 kids, and we are going to bed with a full stomach!
19 nov 2022 om 21:12 Duurde wel lang maar de sushi leek niet heel vers. En dat vind ik dan wel gek omdat ik om de hoek woon. Wel smakelijk hoor, verder
12 nov 2022 om 9:22 Immer fantastische sushi en pokebowls, snelle bezorging en top service! Jan
9 nov 2022 om 21:23 Altijd heerlijk! Bezorging sneller dan verwacht.
8 nov 2022 om 22:04 Lekkere en verse sushi! Heb niet 100% de juiste order gekregen (normale nigiri in plaats van flambé nigiri), daarom alleen maar 4 sterren. Maar was nog steeds heerlijk. Ook super snel geleverd (binnen 30 minuten) van een heel vriendelijke bezorger.
30 okt 2022 om 19:44 Eten was er veel te laat. Onvriendelijke service aan de telefoon en geen compensatie.
29 okt 2022 om 19:36 Weer prima verse sushi!
28 okt 2022 om 22:59 Grandioos lekkere sushi! Bezorging was ruim binnen gestelde tijd, maar mag altijd sneller! Sushi is gelukkig het wachten waard!
27 okt 2022 om 11:52 erg lekkere pokebowls
25 okt 2022 om 22:11 De beste sushi ooit