DAILY FRESH DEJIMA SUSHI

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 436 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Daily Fresh DeJiMa Sushi. Meer weten? Ontdek meer

7 dec 2023 om 18:40 Goede sushi set. Mooi gevarieerd, alleen heel weinig gember en wasabi voor zo een set. Levering was ook snel en netjes.
6 dec 2023 om 10:36 Really good food. This is my Goto Sushi place from where I order.
28 nov 2023 om 23:11 sashimi, de tonijn smaakt niet meer naar vis, zalm is prima uramaki, eend is tikkeltje te zoet, andere uitvoeringen prima, de "groente" erbij zou ik achterwege laten; wel heel veel wortel
20 nov 2023 om 23:27 Heerlijk eten en uitstekende bezorging
18 nov 2023 om 6:17 Bezorging duurde erg lang en geen contact te krijgen met de onderneming…. Eten was ok, maar waarschijnlijk door lange wachten wat minder verse smaak. Geen wasabi bijgeleverd en erg weinig soja saus.
10 nov 2023 om 19:14 Je betaald 0,05/0.25 ct per bakje maar je krijgt t in een grote bak. Als je zo 2 euro meer wil verdienen door regelgeving.. sneu maar fine. Maar als de sushi dan nog geen cm dik is, en de eby fry al oud, dan neem je id zeik en belazer je je klanten!
27 okt 2023 om 22:53 Zeer lekkere pokebowl tonijn gegeten. Goede hoeveelheid en keurig met voldoende stokjes, servetten en soja/wasabi.